Aerial Arts Uden

Gratis proefles
Aerial Arts

Ontdek de magie van Paaldansen, Aerial Hoop, Twerk & Dancehall en Aerial Yoga met een gratis proefles in Uden. Reserveer direct je plek. LET OP: slechts enkele plekken per les beschikbaar! 🔥

Aerial Arts Uden (54)
Aerial Arts Uden (15)
Aerial Arts Uden

Ontdek de magie

Zin om iets nieuws te proberen? Wij bieden gratis proeflessen in Paaldansen, Aerial Hoop, Aerial Yoga, Twerk & Dancehall, perfect voor beginners.

In onze studio heerst een veilige, inclusieve sfeer waar je meteen thuis voelt, dankzij onze ervaren docenten en warme community. Iedereen startte ooit als beginner; dit is jouw kans om de magie van Aerial Arts te ontdekken. Voel je welkom en laat je inspireren.

Ontdek onze

Aerial Arts proeflessen

Laat je inspireren door de magie van Aerial Arts! Hieronder vind je een overzicht van onze gratis proeflessen. Ontdek je favoriete les en reserveer direct je proefles in.
Aerial Arts Uden (9)

Sportief Paaldansen

Sportief paaldansen is een vorm van fysieke en artistieke expressie die kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en dans combineert. Deze discipline gebruikt de paal als een sporttoestel waarop individuen klimmen, zwaaien, hangen en verschillende acrobatische bewegingen en posities uitvoeren.

Onderscheidend van het traditionele beeld van paaldansen, richt sportief paaldansen zich op atletische vaardigheden en wordt het beoefend als een vorm van fitness en competitieve sport.

Lestijden
Donderdag 19:45 – 20:45
Vrijdag 18:15 – 19:15

Aerial Arts Uden (41)

Aerial Hoop

Aerial hoop, ook bekend als lyra, is een vorm van luchtcircus en acrobatiek waarbij artiesten acrobatische kunsten uitvoeren op een grote metalen hoepel.

Deze hoepel hangt aan het plafond, waardoor de performer in de lucht zweeft. Aerial hoop combineert kracht, flexibiliteit en gratie, terwijl performers draaien, zwaaien, hangen en poseren in en rond de hoepel.

Het is zowel een kunstvorm als een fitnessdiscipline, waarbij elke beweging een uitdaging is voor het lichaam en een kans om schoonheid en technische vaardigheid te tonen.

Lestijden
Maandag 20:00 – 21:00

Aerial Arts Uden (42)

Aerial Yoga

Aerial yoga, ook wel anti-zwaartekracht yoga genoemd, is een moderne yogastijl die traditionele yogahoudingen combineert met acrobatische oefeningen in een speciaal ontworpen hangmat of doek dat aan het plafond bevestigd is.

Deze hangmat ondersteunt het lichaamsgewicht, waardoor deelnemers zwevende houdingen kunnen aannemen en diepere stretches kunnen bereiken zonder de druk op de gewrichten en de wervelkolom die bij traditionele yoga kan voorkomen. Aerial yoga bevordert de flexibiliteit, verbetert de kracht, vermindert stress en kan helpen bij het verbeteren van de algehele lichaamshouding. 

Lestijden
Woensdag 20:30 – 21:30

Aerial Arts Uden (33)

Twerk & Dancehall

Twerk & Dancehall is een energieke en dynamische dansles die de opzwepende ritmes van Dancehall combineert met de krachtige en aardende bewegingen van twerken. In deze les leren deelnemers hoe ze hun heupen en onderlichaam kunnen isoleren en bewegen op de beat, terwijl ze ook werken aan hun conditie, kracht, en zelfvertrouwen.

Deze samensmelting van stijlen creëert een unieke danservaring die niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook enorm leuk en bevrijdend, en biedt een geweldige manier om expressie te geven aan muziek en ritme door middel van dans.

Lestijden
Woensdag 19:00 – 20:00
Donderdag 19:45 – 20:45

Plan direct je gratis proefles in

Via de knop hieronder kun jij je direct aanmelden voor jouw favoriete les Paaldansen, Aerial Hoop, Twerk & Dancehall en/of Aerial Yoga in Uden. Kies je les en reserveer direct je plek. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wil je meer informatie over de lessen en mogelijkheden, bel of app dan naar +31 6 152 80 254.
Hanke Amels
Hanke Amels
11 Februari 2023
Wij waren met een groep dames voor een twerk workshop van 2 uur. De eigenaresse (sorry, ik ben je naam vergeten) is echt superleuk. Ze leidde onze groep op zeer kundige, duidelijke en prettige manier. Niet iedereen was op de hoogte van deze activiteit en een aantal moesten even schakelen dat dit het was. Zij toonde begrip en op een hele lieve manier liet ze ons merken dat we het heel goed deden en dat het logisch was dat we niet meteen zo goed waren als zij. Ze zette daarmee een hele veilige en gezellige sfeer neer wat heel helpend was voor het succes van de workshop. Dankjewel en graag tot ziens!
Yesim Dervişoğlu
Yesim Dervişoğlu
7 November 2022
This is a very friendly and clean place to work out and dance. Our pole dancing trainer Emmy is a very kind and strong trainer. She pays attention to each one of the participants to help them reach their body's potential and to make the moves. Come and try it out. You may become an eager pole dancer at the age of 51 like me! Which is what happened to me and my two besties (aged 37 and 25😊) a month or two ago.
Mandy Van Uden - Van Grunsven
Mandy Van Uden - Van Grunsven
12 Mei 2022
Ontzettend fijne dans/yoga/fitness school. De eigenaresse is echt top, in de lessen voel je je helemaal niet raar als iets niet meteen lukt. De sfeer is echt Ontzettend fijn. Als je twijfels hebt, laat die maar gaan!
Wies Meeuwissen
Wies Meeuwissen
3 Mei 2021
Hele leuke twerkworkshop gehad! Ze legt alles goed uit en weet er een hele leuke les van te maken!
Jojanneke Geevers
Jojanneke Geevers
22 Augustus 2020
Super tevreden! hele leuke lessen waar je elke week wat nieuws leert en goede begeleiding. ook als je sommige dingen eng vind word je zo goed geholpen dat het je uiteindelijk toch gewoon lukt!
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?