Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van Aerial Arts workshops

Laat je inspireren door ons aanbod Aerial Arts workshops en vind de perfecte workshop die bij jou past.
Aerial Arts Uden (35)
Aerial Arts Uden (15)
In Uden op of jouw locatie

Aerial Arts workshops

Ontdek de betoverende wereld van Aerial Arts bij onze workshops, de perfecte activiteit voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen of voor wie op zoek is naar een unieke ervaring.

In Uden, Noord-Brabant, tillen we je letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau, met de optie sommige workshops ook op jouw eigen locatie te organiseren.

Laat je meevoeren op een avontuur van acrobatiek en dans in de lucht, en deel een onvergetelijk moment met dierbaren, begeleid door ervaren instructeurs die veiligheid en plezier garanderen.

Van paaldansen tot twerk

Aerial Arts workshops

Ontdek de magie van onze Aerial Arts workshops: van paaldansen tot aerial yoga en meer. Laat je inspireren en vind de perfecte workshop die bij jou past.

Ontdek de basis van paaldansen, van draaien en klimmen tot echte paaldanstechnieken, in een leuke introductie workshop voor beginners.

Leer paaldansmoves en danspasjes en combineer ze in een choreografie rond de paal, op muziek met optie eigen muziek.

Sexy paaldansen met of zonder hakken, en vorm individuele moves tot een verleidelijke choreografie op muziek (optie eigen muziek).

Leer de energieke bewegingen van twerken en dancehall en werk samen naar een complete choreografie tijdens deze energieke workshop.
Combineer twerken en paaldansen in één workshop, beginnend met twerkbasics, gevolgd door paaldansbasics, en eindigend met een unieke Twerk & Pole choreografie.
Ontdek je meest verleidelijke kant en boost je zelfvertrouwen met een mix van Burlesque en Chairdance, leidend tot een sensuele choreografie.
Combineer paaldansen met chairdance in één workshop, waar je de basis leert en toewerkt naar een dynamische choreografie die beide stijlen elegant combineert.
Verleg je grenzen met aerial hoop, waar sportiviteit en acrobatiek samenkomen in verbluffende luchttrucs in een luchthoepel die je doen verbazen.

Beleef de zwevende harmonie van Aerial Yoga, een workshop waar balans en flexibiliteit samensmelten in sierlijke poses boven de grond. Geschikt voor iedereen.

Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje met een workshop paaldansen en/of aerial silk, perfect voor een energiek en speels kinderfeestje.
Ervaar persoonlijke groei en aandacht in onze privéworkshop, waar je op maat gemaakte begeleiding krijgt in Aerial Arts, perfect afgestemd op jouw niveau en doelen.
Ontwerp jouw ideale ervaring met een workshop op maat, waarbij we jouw wensen en doelen vertalen naar een unieke sessie in Aerial Arts.
Contact opnemen

Workshop boeken of meer informatie

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ workshops

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op
Onze workshops zijn ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in dans en acrobatiek, ongeacht ervaringsniveau. We bieden lessen aan voor beginners tot gevorderden.
  • Paaldansen: Korte broekjes voor voldoende grip aan de paal en een comfortabel sporttopje.
  • Twerk: Loszittende korte broekjes; geen strakke sportleggings.
  • Burlesque/Chairdance: Kleding waarin je je sexy en comfortabel voelt, zoals een kort broekje of rokje.
  • Aerial disciplines: Gemakkelijke sportkleding die de beweging niet belemmert en geen loshangende accessoires.
De duur van onze workshops varieert afhankelijk van de discipline:
  • Paaldansen en twerk workshops: Opties van 1 uur, 1,5 uur, of 2 uur. burlesque/chairdance en aerial workshops: keuze tussen 1 uur, 1,5 uur, of 2 uur, afhankelijk van de specifieke workshop.
 
We adviseren om minimaal 15 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om je voor te bereiden en te settelen. De daadwerkelijke workshopduur hangt af van je gekozen sessie.

Onze workshops worden hoofdzakelijk gehouden in onze goed uitgeruste studio in Uden, Noord-Brabant, waar we de juiste faciliteiten hebben voor disciplines zoals aerial hoop en paaldansen. Voor deze specifieke workshops is het essentieel om gebruik te maken van onze professionele uitrusting en installaties.

Echter, voor workshops die zich richten op dansstijlen zoals twerk en burlesque, staan we open voor de mogelijkheid om deze op jouw locatie te organiseren, mits de ruimte voldoet aan enkele basisvereisten voor veiligheid en bewegingsvrijheid. Neem contact met ons op om de opties en voorwaarden te bespreken.

De prijs van onze workshops wordt niet standaard op de website vermeld, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de locatie van de workshop, het aantal deelnemers, de duur van de workshop en het type workshop dat je kiest. Wij streven ernaar om elke workshop op maat te maken om zo goed mogelijk aan je wensen en behoeften te voldoen.

Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op basis van jouw specifieke voorkeuren en vereisten kunnen wij een persoonlijk advies en een gedetailleerd kostenplaatje voor je samenstellen. Zo zorgen we ervoor dat je een helder beeld krijgt van de investering voor de unieke ervaring die je bij ons kunt beleven.

De meeste workshops zijn toegankelijk vanaf 16 jaar, maar voor specifieke workshops of kinderfeestjes hanteren we andere leeftijdsgrenzen. Neem contact op voor meer details.
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?