Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van onze Aerial Hoop workshop

Maak je klaar voor de ultieme Aerial Hoop ervaring! Trek comfortabele sportkleding aan en zweef mee op een avontuur van kracht en gratie. Deze workshop is jouw kans om je krachtig en sierlijk te voelen, hoog boven de grond. Klaar om te draaien, zweven en de lucht te omarmen met volle overtuiging?
Aerial Arts Uden (36)
Aerial Arts Uden (41)

Zo ziet de Aerial Hoop workshop eruit

Onze Aerial Hoop workshop is een avontuurlijke mix van kracht, elegantie en acrobatiek, perfect voor iedereen die iets nieuws wil proberen. Je start met een welkomstdrankje en een warming-up om je lichaam klaar te maken voor de lucht.

Onder begeleiding leer je de basistechnieken: hoe je de hoepel betreedt, balanceert en draait. Stap voor stap werk je toe naar een vloeiende choreografie, waarbij je de schoonheid van bewegen in de lucht ontdekt.

De workshop is geschikt voor alle niveaus en biedt een veilige, ondersteunende omgeving om je grenzen te verleggen. Na een afsluitende cooling-down ga je naar huis met nieuwe vaardigheden, een boost in zelfvertrouwen en misschien wel een nieuwe passie. Kortom, een leuke ervaring die kracht en kunst combineert, hoog boven de grond.

Hard werken en plezier tijdens de workshop Aerial Hoop

Aerial Hoop, ook bekend als aerial lyra, is een vorm van luchtcircus waarbij je acrobatische technieken en verschillende poses uitvoert in een metalen hoepel die in de lucht hangt.

Deze kunstvorm combineert kracht, flexibiliteit en gratie, terwijl je zweeft en draait, je lichaam in adembenemende posities manoeuvreert. De oefeningen variëren van eenvoudige houdingen tot complexe sequenties die zowel fysieke als mentale discipline vereisen.

In onze workshop Aerial Hoop ontvang je persoonlijke aandacht van onze instructeurs, die ervoor zorgen dat je de technieken veilig en correct leert. Of je nu nieuw bent in de wereld van het luchtcircus of al enige ervaring hebt, we passen de oefeningen aan jouw niveau aan.

Je leert hoe je jezelf in en uit de hoepel beweegt, ontwikkelt nieuwe vaardigheden en ontdekt hoe je sierlijke, vloeiende bewegingen kunt maken die je kracht en lenigheid uitdagen.

Aerial Arts Uden (37)

Workshop Aerial Hoop boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ workshop Aerial Hoop

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Aerial Hoop, ook bekend als aerial lyra, is een vorm van luchtacrobatiek waarbij je technieken en poses uitvoert in een hangende metalen hoepel. Het is een prachtige mix van kracht, lenigheid en creatieve expressie in de lucht.

Aerial Hoop is geschikt voor iedereen die van een uitdaging houdt, ongeacht het niveau. Het is een fantastische activiteit voor een vrijgezellenfeest, een dagje uit met vriendinnen, of als een teamuitje.

We beginnen met de basis en zorgen ervoor dat iedereen, van beginners tot gevorderden op hun eigen niveau mee kan doen.

De workshop wordt exclusief aangeboden in onze studio. Onze leslocatie is volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen om een veilige en inspirerende leeromgeving te bieden.
Draag strakke, comfortabele sportkleding die je lichaam goed bedekt om wrijving met de hoepel te voorkomen. Lange leggings en tops met mouwen worden aanbevolen om je huid te beschermen.

In deze workshop leer je de basistechnieken van het werken met de aerial hoop, inclusief hoe je veilig aan-, om- en in de hoepel beweegt.

We bouwen op naar het uitvoeren van verschillende poses en werken samen aan een choreografie op muziek tot een spectaculaire eindroutine.

Nee, je hoeft niet al sterk te zijn om te beginnen met onze Aerial Hoop workshop. De workshop is ontworpen om mensen van alle fitnessniveaus te verwelkomen, inclusief beginners zonder eerdere ervaring in luchtsporten.

In deze workshop leer je het geleidelijk opbouwen van je kracht, lenigheid en balans door middel van specifieke oefeningen en technieken die speciaal zijn aangepast aan het werken met de aerial hoop.

Tijdens de workshop leer je basisbewegingen en -posities die je helpen om vertrouwd te raken met de hoepel en om je eigen lichaamsgewicht te gebruiken op manieren die je misschien nog niet eerder hebt ervaren.

Naarmate je vordert, zul je merken dat je kracht en vertrouwen in het gebruik van de hoepel toenemen, waardoor je in staat bent om complexere en uitdagendere poses uit te voeren.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?