Aerial Arts Uden

Docente & eigenaresse

Line Francken

Line Francken is de gepassioneerde oprichtster van Aerial Arts Uden, met een rijke achtergrond in dans en choreografie, opgedaan aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.

Als een gecertificeerde ElevatED paaldansinstructeur combineert ze haar liefde voor dans met een missie om iedereen, ongeacht hun ervaring, te inspireren in Aerial Arts.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-15T122411.710

Line's verhaal

Met een onuitblusbaar vuur voor dans en een hart dat klopt voor lesgeven, is Line Francken de drijvende kracht achter Aerial Arts Uden.

Haar dansreis begon al op jonge leeftijd, waarbij ze zich snel onderscheidde door haar toewijding en talent. Deze passie leidde haar naar de prestigieuze vooropleiding aan de dansacademie in 2009, gevolgd door een succesvolle doorstroom naar de opleiding Dans/Choreografie aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, waar ze in 2014 afstudeerde.

Line’s professionele pad is bezaaid met ervaringen als docente bij diverse dansscholen, maar haar ware roeping vond ze in paaldansen. Haar expertise en enthousiasme brachten haar naar Artistic Movements in Nijmegen, waar ze ook actief is als docente.

Deze passie culmineerde in januari 2018 met de oprichting van Paaldans Uden, dat al snel uitgroeide tot Aerial Arts Uden om aan de groeiende vraag naar aerial disciplines te voldoen.

Haar recente certificering via de ElevatED Teacher Training bij Body&Pole in New York markeert Line als een voortrekker in de paaldansfitness, uitgerust met de nieuwste kennis en technieken om studenten te begeleiden naar hun persoonlijke top.

Line’s certificatie bevestigt haar status als een toegewijde professional, klaar om haar studenten niet alleen te onderwijzen maar ook te inspireren.

Line gelooft sterk in het toegankelijk maken van paaldansen voor iedereen, ongeacht hun aanvankelijke twijfels of fysieke voorwaarden.

Ze benadrukt dat paaldansen meer is dan een sport; het is een reis van zelfontdekking, kracht, en elegantie, beschikbaar voor iedereen die de uitdaging aandurft.

Het mooiste aan paaldansen is de verrassing van wat je kunt bereiken. Het bouwt niet alleen je fysieke kracht op, maar versterkt ook je zelfvertrouwen en laat je stralen, zowel binnen als buiten de studio.”

Bij Aerial Arts Uden, onder de bezielende leiding van Line, vind je een plek waar passie voor dans, persoonlijke groei, en community samenkomen. Of je nu komt voor paaldansen, aerial hoop, yoga, of een van onze vele andere lessen, Line en haar team heten je welkom om je eigen unieke dansreis te beginnen. Plan direct jouw proefles in.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?