Aerial Arts Uden

Docente Mayke

Paaldansen voor kids

Mayke, een bevlogen basisschoollerkracht en docente bij Aerial Arts Uden, brengt haar ervaring en passie voor onderwijs en beweging samen in unieke paaldanslessen voor kinderen. 

Door haar pedagogische achtergrond te combineren met haar liefde voor sport, creëert Mayke een inspirerende omgeving waarin kinderen spelenderwijs de wereld van paaldansen ontdekken.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-15T122555.676

Mayke's verhaal

Op 29-jarige leeftijd combineert Mayke haar passie voor het basisonderwijs met een ongekende liefde voor paaldansen bij Aerial Arts Uden.

Met een achtergrond van drie tot vier jaar danservaring, waarvan een deel in Eindhoven, heeft Mayke gekozen voor Aerial Arts Uden vanwege de professionaliteit en nabijheid die deze dansschool biedt.

Haar reis van danser naar paaldansdocente werd ingegeven door haar ervaring als leerkracht en de vraag vanuit de dansschool zelf, erkennend dat haar pedagogische vaardigheden en affiniteit met kinderen een unieke bijdrage konden leveren aan het aanbod van Aerial Arts.

Mayke geeft paaldanslessen voor kinderen, een unieke combinatie van dans, lenigheid, en spelenderwijs bewegen, ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de sport.

“Paaldansen voor kinderen biedt zoveel meer dan alleen beweging; het stimuleert creativiteit, zelfvertrouwen en samenwerking. Ik kijk ernaar uit om deze spannende les te introduceren en kinderen te laten zien hoe leuk en veelzijdig paaldansen kan zijn,” deelt Mayke enthousiast.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?