Aerial Arts Uden

Docente Alissa

Spinning & exotic pole

Alissa uit Oss combineert haar carrière als kapster met haar passie voor paaldansen bij Aerial Arts Uden, waar ze als ervaren danseres en geliefde instructrice lesgeeft in spinning pole en exotic pole.

Haar reis, die begon op de middelbare school, heeft haar niet alleen technische vaardigheden gebracht maar ook een diepe liefde voor het lesgeven en het delen van haar passie met anderen.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-15T122105.231

Alissa's verhaal

Alissa, een 31-jarige enthousiaste kapster uit Oss, heeft niet alleen een bloeiende kapsalon aan huis maar ook een brandende passie voor paaldansen.

Met ongeveer zeven jaar ervaring, waarvan de laatste twee jaar bij Aerial Arts Uden, heeft Alissa zich ontpopt als een toegewijde docente die elke dinsdagavond haar hart en ziel legt in het lesgeven van spinning pole en exotic pole.

Haar reis met paaldansen begon tijdens haar middelbare schooljaren, toen een open dag haar voor het eerst in aanraking bracht met deze vorm van dans.

Wat ooit begon als een eenmalige activiteit, groeide uit tot een levenslange passie. Alissa’s avontuur leidde haar van het ‘hoppen’ tussen verschillende scholen met een hecht groepje uit Oss, tot uiteindelijk het vinden van haar tweede thuis bij Aerial Arts Uden.

“Lesgeven geeft me een ongelooflijke kick. Het is fantastisch om te zien hoe mijn studenten overwinningen behalen, hoe klein ook. Dat moment waarop iets ze eindelijk lukt, dat is onbeschrijfelijk,” deelt Alissa.

Haar toewijding aan het lesgeven en haar vermogen om haar passie over te brengen op anderen, maken haar een onmisbare kracht binnen de Aerial Arts Uden gemeenschap.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?