Aerial Arts Uden

Docente Emmy

Paaldansen en stretch

Emmy is een inspirerende kracht binnen Aerial Arts Uden. Haar diepgewortelde passie voor lesgeven, gecombineerd met haar onophoudelijke streven naar professionele groei, versterkt haar reputatie als een expert in haar vakgebied.

Als ervaren jurylid bij internationale paaldanswedstrijden brengt Emmy een schat aan kennis en inzicht naar onze studio, wat haar een essentiële pijler en inspiratiebron maakt binnen onze gemeenschap. 

Ontwerp zonder titel - 2024-02-15T122305.663

Emmy's verhaal

Emmy is al ruim elf jaar een gepassioneerde paaldanseres.  Met een achtergrond in paaldansen die teruggaat tot haar eerste les, aangemoedigd door haar schoonzus, heeft Emmy zich ontwikkeld tot een van de pilaren van onze gemeenschap bij Aerial Arts Uden.

Haar passie voor het vak gaat verder dan alleen dansen. Emmy heeft meerdere paaldansopleidingen gevolgd en is zelfs jurylid voor internationale kampioenschappen.

Dit illustreert niet alleen haar expertise maar ook haar toewijding aan de sport. Bij Aerial Arts Uden geeft ze met veel enthousiasme stretch– en paaldanslessen, waarbij ze haar liefde voor paaldansen en het belang van fysieke fitheid combineert.

“Het mooiste aan lesgeven is het zien groeien van zelfvertrouwen bij mijn studenten. Ze komen binnen met twijfel maar staan binnen enkele weken vol zelfvertrouwen in de studio,” deelt Emmy. Dit proces van transformatie is wat haar drijft en inspireert om elke les weer haar alles te geven.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?