Aerial Arts Uden

Ontdek de
magie van
Exotic Pole

Wil jij sexy en sensueel leren paaldansen op hoge hakken? Dan is exotic pole iets voor jou!

Tijdens deze paaldans les leer je sensuele paaldans choreografieën. De nadruk ligt hier water minder op paaldanstechnieken en wat meer op lenigheid en dansbewegingen.

Aerial Arts Uden (26)
Aerial Arts Uden (36)
Paaldansstudio in Uden

Exotic pole

Wil jij sexy leren paaldansen en bewegen op hoge hakken? Naast het aanleren van paaldansoefeningen en -technieken, leren we je in deze les ook sensuele dans choreografieën.

Paaldansen is een work-out voor je hele lichaam. Doordat je in de paal hangt, klimt en draait, zet je alle spiergroepen aan het werk.​

Bovendien leer je ook sierlijk bewegen en word je flexibeler. Paaldansen is een intensieve sport waarbij je zowel kracht, conditie als dynamiek toepast.

Wat mag je verwachten

Exotic paaldansen

De paaldanslessen starten altijd met een goede warming-up. Dit is erg belangrijk om blessures tegen te gaan en om het maximale uit de les te kunnen halen.

De warming-up bestaat uit eenvoudige kracht- en cardio-oefeningen. Bij Exotic Pole is er plek voor maximaal 12 leerlingen, zodat de docent met beide groepen mee kan dansen (zij heeft dus een eigen paal in deze les)

We eindigen de lessen altijd met een cooling-down. Tijdens deze cooling-down is er aandacht voor lenigheid, het verbeteren van je flexibiliteit en om te ontspannen.

Aerial Arts Uden (18)
Sportief paal lessen (6)
Ervaar de magie

Proefles exotic pole

Nieuwsgierig geworden naar onze exotic pole lessen? Ontdek hier al onze lessen en plan een proefles in om onze paaldanslessen uit te proberen.

Leukste activiteit

Workshop exotic pole

Ben je klaar om de kunst van sexy paaldansen te ontdekken en jezelf op een geheel nieuwe manier te uiten? Onze workshop sexy paaldansen, ook bekend als exotic pole, biedt je de perfecte gelegenheid om je in deze sensuele dansvorm te verdiepen.

Of je nu een vrijgezellenfeest organiseert, een unieke teambuilding activiteit zoekt, of gewoon een onvergetelijke ervaring wilt delen met vrienden, deze workshop is dé manier om jezelf te bevrijden en plezier te hebben.

Aerial Arts Uden (17)
Sportief paal lessen (7)
Veelgestelde vragen

Exotic pole

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Onze exotic pole lessen zijn geschikt voor iedereen, dus voor zowel de beginnende paaldanser als de gevorderde. Iedereen is bij ons welkom die wilt leren paaldansen en sexy bewegen.

Iedere dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 en donderdagavond 18:45 tot 19:45 zijn de lessen Exotic Pole in onze studio in Uden.

Voor exotic pole is het belangrijk om blote huid te hebben, om grip te hebben aan de paal. Denk hierbij aan je knielholte die je nodig hebt om te kunnen klemmen. Daarom is het handig om je armen en benen bloot te houden. Denk hierbij aan een korte broek, sportbeha en een (mouwloze) top. En natuurlijk als je all-in wilt, dan mag je jouw hoge hakken meenemen. Verder adviseren we om geen sieraden te dragen, geen body lotion te gebruiken en raden we aan om een handoek en flesje drinken mee te nemen.
Nee, dans- of sportervaring kan handig zijn, maar is zeker niet vereist. Iedereen traint op eigen tempo en niveau en hierdoor zal je langzaam verbetering gaan zien. Onze docentes helpen je bij het bepalen van je doelen en om deze te behalen.
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?