Aerial Arts Uden

Over Aerial Arts

Welkom bij Aerial Arts Uden – jouw bestemming in het hart van Noord-Brabant voor alles wat met dans, beweging en luchtacrobatiek te maken heeft.

Opgericht in 2018 door de gepassioneerde Line Francken, is Aerial Arts Uden uitgegroeid tot de toonaangevende studio in de regio voor iedereen die hun grenzen wil verleggen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Sportief paal lessen (11)
Aerial Arts Uden (15)

Aerial Arts lessen bij in Uden

Line’s levenslange liefde voor dans, gecombineerd met haar uitgebreide opleiding aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, heeft geresulteerd in een plek waar creativiteit, beweging en persoonlijke groei samenkomen.

Aerial Arts Uden is meer dan alleen een dansstudio; het is een community waar je wordt uitgedaagd om je kracht en flexibiliteit te ontwikkelen, je uitstraling en zelfvertrouwen te verbeteren en de dynamiek van je lichaam volledig te omarmen.

Ontdek de magie van Aerial Arts workshops

Bekijk ons aanbod aan aerial arts workshops. Of je nu kiest voor een workshop bij ons in de studio of op jouw locatie, we maken het onvergetelijk – inclusief een welkomstdrankje om het ijs te breken!

Combineer, creëer en personaliseer jouw Aerial Arts workshop. Van paaldansen en chairdance tot privélessen en yoga.

Aerial Arts Uden (52)
Maak kennis met ons team

Aerial Arts docenten

Ontmoet de creatieve krachten achter onze Aerial Arts lessen en vind je inspiratie in hun passie en expertise! Leer onze docenten alvast kennen.
Inclusiviteit & diversiteit

Aerial Arts community

Bij Aerial Arts Uden geloven we dat de lucht geen grenzen kent, en dat geldt ook voor onze community. Onze studio staat voor inclusiviteit en diversiteit.

Hier wordt elk individu omarmd, niet alleen voor hun vaardigheden in de lucht, maar ook voor hun unieke persoonlijkheid en verhaal op de grond.

We zijn trots op het creëren van een omgeving waarin verschillen worden gevierd en waar iedereen elkaar aanmoedigt en ondersteunt, ongeacht het niveau of achtergrond.

Plan direct jouw proefles Aerial Arts in en ontdek de magie

Meld je aan voor een proefles en proef van de variëteit die onze studio biedt: van paaldansen tot twerken en aerial hoop. Ervaar zelf onze lessen, docenten en community. Meld je aan voor een vrijblijvende proefles en vind jouw ritme bij ons!
Aerial Arts Uden (60)
Hanke Amels
Hanke Amels
11 Februari 2023
Wij waren met een groep dames voor een twerk workshop van 2 uur. De eigenaresse (sorry, ik ben je naam vergeten) is echt superleuk. Ze leidde onze groep op zeer kundige, duidelijke en prettige manier. Niet iedereen was op de hoogte van deze activiteit en een aantal moesten even schakelen dat dit het was. Zij toonde begrip en op een hele lieve manier liet ze ons merken dat we het heel goed deden en dat het logisch was dat we niet meteen zo goed waren als zij. Ze zette daarmee een hele veilige en gezellige sfeer neer wat heel helpend was voor het succes van de workshop. Dankjewel en graag tot ziens!
Yesim Dervişoğlu
Yesim Dervişoğlu
7 November 2022
This is a very friendly and clean place to work out and dance. Our pole dancing trainer Emmy is a very kind and strong trainer. She pays attention to each one of the participants to help them reach their body's potential and to make the moves. Come and try it out. You may become an eager pole dancer at the age of 51 like me! Which is what happened to me and my two besties (aged 37 and 25😊) a month or two ago.
Mandy Van Uden - Van Grunsven
Mandy Van Uden - Van Grunsven
12 Mei 2022
Ontzettend fijne dans/yoga/fitness school. De eigenaresse is echt top, in de lessen voel je je helemaal niet raar als iets niet meteen lukt. De sfeer is echt Ontzettend fijn. Als je twijfels hebt, laat die maar gaan!
Wies Meeuwissen
Wies Meeuwissen
3 Mei 2021
Hele leuke twerkworkshop gehad! Ze legt alles goed uit en weet er een hele leuke les van te maken!
Jojanneke Geevers
Jojanneke Geevers
22 Augustus 2020
Super tevreden! hele leuke lessen waar je elke week wat nieuws leert en goede begeleiding. ook als je sommige dingen eng vind word je zo goed geholpen dat het je uiteindelijk toch gewoon lukt!
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?