Aerial Arts Uden

Docente Joëlle

Twerk & Dancehall

Joëlle is een gepassioneerde dansinstructrice bij Aerial Arts Uden, waar haar liefde voor Twerk & Dancehall en paaldansen tot uiting komt.

Als diëtist en moeder combineert ze haar professionele vaardigheden met haar passie voor dans, wat haar een unieke en gewaardeerde lid van onze gemeenschap maakt.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-15T121832.683

Joëlle's verhaal

Joëlle’s reis in de danswereld begon al op vierjarige leeftijd, toen ze haar eerste danspassen zette bij een lokale dansschool. Haar passie voor dans heeft haar door de jaren heen geleid langs een diverse weg van dansstijlen, totdat ze in 2020 haar thuis vond bij Aerial Arts Uden.

Haar langgekoesterde wens om met paaldansen te beginnen werd werkelijkheid, en de toevoeging van Twerk & Dancehall aan het aanbod verzegelde haar besluit; de dansstijlen die haar liefde voor het bewegen van heupen en billen belichamen.

Bij Aerial Arts vond Joëlle niet alleen een plek waar ze haar danspassie kon uitoefenen, maar ook een gemeenschap waar ze zich meteen welkom voelde. Toen Line, de oprichtster, haar vroeg om danslessen te geven, twijfelde ze geen moment. Met ervaring in zowel dans- als Bootcamp-instructie, brengt Joëlle een rijkdom aan kennis en enthousiasme naar haar lessen.

Naast haar leven in de dansstudio is Joëlle ook moeder en werkt ze als klinisch diëtist in een ziekenhuis, waar ze haar expertise in voeding en gezondheid toepast om anderen te helpen. Haar unieke combinatie van professionele kennis, moederschap, en passie voor dans maakt haar tot een inspirerende kracht binnen Aerial Arts Uden.

Joëlle belichaamt de veelzijdigheid en toewijding die nodig zijn om zowel in het leven als in de dansstudio te schitteren, en inspireert dagelijks haar studenten om hun eigen passies na te jagen.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?