Aerial Arts Uden

Docente Lotte

Twerk & dancehall

Als grafisch ontwerper en twerk-instructrice brengt ze niet alleen haar creativiteit maar ook een ongeëvenaarde energie naar Aerial Arts Uden.

Haar lessen zijn meer dan alleen beweging; ze zijn een viering van zelfvertrouwen, community, en de vreugde van jezelf zijn in een ondersteunende omgeving.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-15T122643.693

Lotte's verhaal

Onze veelzijdige grafisch ontwerper en twerk-instructrice, wiens pad naar Aerial Arts Uden werd gelegd door een vriendschap en buurtband met Line.

Met bijna vijf jaar ervaring in paaldansen en ongeveer twee tot drie jaar in twerk & dancehall, heeft ze recent de stap gezet naar het geven van lessen, iets wat ze als ongelooflijk leuk en verrijkend ervaart.

De sfeer bij Aerial Arts Uden, gevuld met positiviteit, ondersteuning, en gemeenschapszin, is wat voor haar het lesgeven en sporten hier zo uniek maakt.

“Het zijn de superleuke meiden, de manier waarop iedereen elkaar helpt en complimenten geeft, die een veilige en opbeurende omgeving creëren waar je jezelf kunt zijn,” deelt ze enthousiast.

Haar lessen zijn een toonbeeld van deze cultuur, waarin iedereen, ongeacht vaardigheidsniveau, zich welkom en gewaardeerd voelt.

De impact van deze positieve en bevestigende benadering is duidelijk: “Toen ik hier kwam, gaf het mij zoveel zelfvertrouwen, en dat zie ik ook terug bij de meiden die nu deelnemen. Het is die veilige sfeer die Aerial Arts Uden zo speciaal maakt.”

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?