Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van onze twerk workshop

Maak je klaar voor een explosieve twerk workshop! Trek je sneakers aan en duik in een workout waar energie en verleiding samenkomen. Klaar om te zweten en te schudden met zelfvertrouwen? Let’s shake it! 🍑

Aerial Arts Uden (47)
Aerial Arts Uden (13)

Twerken is meer dan alleen billen schudden en dansen op muziek

Duik in de vibe van twerken met een workshop die allesbehalve standaard is. Hier draait het om beats, choreo, en natuurlijk: billen en heupen schudden en bewegen. Boost je fitness en zelfvertrouwen terwijl je beweegt op muziek die je niet stil laat staan. Van verschillende technieken tot een volledige choreografie, we got you covered.

Met onze begeleiding word jij de ster van de dansvloer, ready om elke move met vertrouwen te nailen. Deze sessie is meer dan dansen alleen; het is een complete workout waar we je conditie, benen en billen trainen, terwijl we een choreografie leren.

Dit mag je verwachten van onze workshop twerken

Onze workshop biedt een unieke en bruisende ervaring, beginnend met een gastvrije ontvangst met een welkomstdrankje, waarbij je ook meteen kennismaakt met onze docente(s). Na de introductie starten we met een energieke warming-up, essentieel om je lichaam voor te bereiden op de dansbewegingen.

Vervolgens duiken we in het hart van de workshop: het leren van de basistechnieken van het twerken, waarbij je stap voor stap wordt begeleid om de bewegingen onder de knie te krijgen. Zodra je comfortabel bent met de basis, werken we samen aan een choreografie, waarbij de opgedane kennis wordt toegepast in een vloeiende dansroutine op muziek. Het hoogtepunt van de workshop is ‘showtime’, waarbij je de kans krijgt om te schitteren en alles wat je hebt geleerd te presenteren.

We sluiten af met een cooling-down, om je lichaam te helpen ontspannen en herstellen na de intensieve workout.

Sportief paal lessen (11)

Workshop twerk boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ workshop twerk

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Voor de ultieme twerk ervaring raden we comfortabele sportkleding aan. Een korte broek die losjes om je billen zit is ideaal, zodat je goed kunt voelen hoe ze bewegen.

Combineer dit met een sport-bh en eventueel een T-shirt voor extra comfort. Vergeet niet om sportschoenen te dragen die goede ondersteuning bieden en waarin je makkelijk beweegt.

Onze workshop twerk & dancehall vindt plaats in onze gezellige dansstudio in Uden, maar we bieden ook de mogelijkheid om de workshop op jouw eigen locatie te organiseren. Zo kun je waar je maar wilt de kunst van het twerken leren.

Deze workshop is ontworpen voor iedereen. Je hebt absoluut geen danservaring nodig om deel te nemen, iedereen kan meedoen op hun eigen niveau. We zorgen ervoor dat iedereen, van beginners tot meer ervaren dansers, zich welkom en op zijn gemak voelt.

Tijdens de workshop kun je een volledige choreografie verwachten die we als hele groep zullen leren. We starten met een warm welkom gevolgd door een warming-up, waarna we overgaan op techniekoefeningen en eindigen met een cooling-down. Maar het is meer dan alleen billen schudden; we integreren ook invloeden van Dancehall voor een rijke danservaring. Bovenal staat plezier centraal, gecombineerd met persoonlijke aandacht en maak je klaar om heel veel calorieën te verbranden.
Ja, het is belangrijk om gehydrateerd te blijven, dus breng een waterfles mee. Ook is het handig om een handdoek mee te nemen voor na de les. Verder benadrukken we dat iedereen respect heeft voor elkaars leerproces en ruimte, zodat iedereen zich veilig en comfortabel voelt tijdens de workshop.
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?