Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van onze twerk & pole workshops

Als je twijfelt tussen een workshop twerk of paaldansen, is dit de perfecte workshop voor jou! In deze workshop beginnen we met de basics van het twerken. Daarna leren jullie een aantal basics van het paaldansen en uiteindelijk combineren we alles in een toffe twerk & pole choreografie! 🔥

Aerial Arts Uden (41)
Aerial Arts Uden (15)

Zo ziet de Pole & Twerk workshop eruit

Duik in de energieke wereld van Pole & Twerk in onze dynamische workshop! Ideaal voor iedereen die tussen twerken en paaldansen in zit, combineert deze sessie de essentiële basics van beide stijlen. We starten met twerk-basics, gericht op correcte houding en spiergebruik, gevolgd door de basis van paaldansen. Alles komt samen in een spetterende choreografie die we stapsgewijs aanleren.

De workshop van 1,5 tot 2 uur begint met een welkomstdrankje, gevolgd door een warming-up om de spieren te activeren, waarna onze docente je door de technieken leidt. Na uitgebreide oefentijd, filmen we de volledige choreografie en maken we groepsfoto’s voor een blijvende herinnering. We sluiten af met een cooling-down.

De beste combinatie workshop: twerken & paaldansen

Twerken en paaldansen vormen samen een onverslaanbare combinatie die zowel je fysieke kracht als je ritmegevoel op de proef stelt.

Waar twerken zich concentreert op het isoleren en bewegen van de heupen en billen, biedt paaldansen een uitdagende workout die je hele lichaam versterkt. Deze dynamische duo zorgt niet alleen voor een intensieve en volledige lichaamstraining, maar ook voor een boost in zelfvertrouwen en expressie.

In onze workshop combineren we deze twee dansstijlen in een harmonieuze choreografie die iedereen kan leren, ongeacht ervaring of achtergrond. Je zult versteld staan van hoe deze twee disciplines elkaar aanvullen en hoe ze samenwerken om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Aerial Arts Uden (47)

Workshop Twerk & Pole boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ Twerk & Pole

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op
In onze Twerk & Pole workshop in Uden, Brabant leer je de kunst van het twerken: hoe je je billen ritmisch beweegt op de beat van de muziek. We beginnen met de basis van twerken, waarbij je door middel van de juiste technieken en oefeningen leert hoe je dit effectief doet. Vervolgens introduceren we paaldanstechnieken zoals spins, climbs en moves rondom de paal. Het hoogtepunt van de workshop is het samenbrengen van deze skills in een energieke en leuke choreografie.
Deze workshop wordt exclusief aangeboden in onze studio in Uden. We beschikken over 7 danspalen en een grote ruimte om de workshop veilig en effectief te kunnen uitvoeren.

Voor optimale bewegingsvrijheid en grip op de paal, raden we comfortabele sportkleding aan. Een korte broek die los zit om je billen (zodat je de beweging kunt voelen) gecombineerd met een sport-bh en eventueel een top of T-shirt. Sportschoenen zijn aanbevolen voor het twerken. Voor paaldansen is direct huidcontact met de paal nodig voor grip, dus korte broeken en mouwloze tops zijn ideaal. Als je je comfortabeler voelt in meer bedekkende kleding mag dat natuurlijk ook.

De workshop is perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bachelorette party, een gezellige middag met vriendinnen, of iedereen die eens iets bijzonders wil proberen. Het is een geweldige manier om samen plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren.

Nee, ervaring is niet nodig! De workshop is ontworpen om toegankelijk te zijn voor beginners. We beginnen met de basis en bouwen langzaam op, zodat iedereen kan volgen en plezier kan hebben, ongeacht hun dans- of paaldansniveau.
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?