Aerial Arts Uden

Ontdek onze chairdance en burlesque workshop

Zet je schrap voor de ultieme burlesque en chairdance workshop! Trek je favoriete hakken aan en laat je meeslepen in een mix van sass en klasse. Deze workshop is dé kans om je sexy en empowered te voelen. Ready om te rocken, rollen en alles daar tussenin met volle overtuiging? Let’s own it! 💥👠
Aerial Arts Uden (42)-min
Aerial Arts Uden (58)

Wat mag je verwachten van deze workshop chairdance en burlesque?

Een burlesque en chairdance workshop is jouw ticket naar een wereld vol zelfexpressie, sensualiteit en fun. In deze workshop leer je meer dan gewoon dansen; het is een avontuur waar je leert hoe je met houding, beweging, en een vleugje theatraliteit jezelf op een nieuwe, krachtige manier kunt uitdrukken.

Burlesque combineert de kunst van het verleiden met speelse choreografieën en kostuums, terwijl chairdance je de kans geeft om met een stoel als danspartner je moves naar een hoger niveau te tillen. Of je nu beginner bent of al wat danservaring hebt, deze workshop is ontworpen om je zelfvertrouwen een boost te geven en je te laten stralen, ongeacht leeftijd of dansniveau. Bereid je voor om los te laten, te genieten en de diva in jezelf te ontdekken!

Hoe ziet de workshop eruit?

Duik in de sprankelende wereld van burlesque met onze workshop en ontwaak je inner diva en burlesque alter ego! Deze workshop begint met een hartelijk welkomstdrankje, waarna onze ervaren docente(s) je meenemen op een reis vol glamour en theater.

Vanaf de warming-up tot aan de grand finale op het podium, leer je de essentiële basistechnieken, strakke moves en een choreografie die de basis vormen van een betoverende burlesque act. Maar het gaat niet alleen om de dans; het draait ook om de beleving, compleet gemaakt met kostuums en rekwisieten die elke showgirl waardig zijn.

Deze workshop is een hilarische, inspirerende en onvergetelijke ervaring waarbij je in 1 tot 2 uur tijd transformeert in een schitterende showgirl. Geschikt voor groepen vanaf 4 personen, in onze studio in Uden of op jouw locatie, belooft het een middag te worden die je niet snel zult vergeten. Bereid je voor op een middag vol plezier, zelfontdekking en showmanship!

Aerial Arts Uden (43)

Workshop burlesque boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ workshop chairdance

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Ga voor kleding waarin je je zowel comfortabel als sexy voelt. Denk aan items die je makkelijk aan en uit kunt trekken, zoals een knoopjesblouse of een ritsjurkje, voor dat echte burlesque-gevoel.

Hoge hakken zijn een must om die showgirl vibe te krijgen, maar zorg dat je er ook op kunt bewegen.

Je duikt in de wereld van burlesque, waar Moulin Rouge-achtige choreografieën centraal staan.

We leren je de basistechnieken van burlesque dans en theater. In de workshop werken we aan het einde naar een schitterende burlesque act toe. Compleet met bewegingen op een sensuele manier en expressieve uitdrukkingen.

Absoluut niet! Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht je dansniveau. Ons doel is om je een leuke en inspirerende ervaring te bieden waarbij je je inner diva kunt ontdekken en omarmen.

We leren je op een sensuele manier bewegen en werken naar een choreografie toe waar je de aangeleerde strakke moves kunt laten zien!

Verwacht een middag vol plezier, lachen, en leren. Na een welkomstdrankje en warming-up, dompelen we je onder in de kunst van burlesque.

Je leert verleidelijke danspasjes en werkt aan een choreografie die we afsluiten met een eindshow. Kostuums en rekwisieten zorgen voor de finishing touch!

De workshop kan geboekt worden in onze studio in Uden, Noord-Brabant, of op een locatie naar jouw keuze. Perfect voor een speciale gelegenheid of gewoon een leuke dag uit.

Tijdens deze workshop spat het plezier ervan af. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, themafeesten, een bachelorette party of een onvergetelijke middag met vriendinnen.

Deze workshop staat garant voor een unieke ervaring, waarbij je in een veilige en ondersteunende omgeving jouw sensualiteit en expressiviteit kunt verkennen.

Chairdance is een vorm van dans waarbij een stoel niet alleen dient als rekwisiet, maar ook als danspartner. Deze stijl combineert elementen van dans, acrobatiek, en fitness, en focust op het gebruiken van de stoel voor zittende en staande bewegingen, balans, en kracht. De stoel maakt deze workshop uitdagend en sensueel.

Chairdance versterkt je lichaam, verbetert flexibiliteit, en bouwt aan zelfvertrouwen door sensuele en krachtige choreografieën. Het is een expressieve manier om kunst en dans te verkennen, geschikt voor alle niveaus van danservaring.

Burlesque is een performancekunst die dans, theater, en cabaret combineert, vaak met een knipoog naar de kunst van het verleiden. Het is een expressieve vorm van entertainment die speelt met het concept van ’tease’, vaak met veel humor, glamour, en glitters.

Burlesque acts kunnen variëren van klassiek tot modern, met kostuums en rekwisieten die de unieke persoonlijkheid van de performer benadrukken. Het doel van burlesque is niet alleen om te entertainen, maar ook om te empoweren en de viering van het lichaam en zelfexpressie te bevorderen.

Burlesque workshops bieden de kans om je innerlijke showgirl te ontdekken, je zelfvertrouwen te boosten, en te leren hoe je met trots en een knipoog je persoonlijke stijl kunt presenteren. Ideaal voor een bachelorette party, of activiteit met vrienden en vriendinnen.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?