Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van onze chair & pole workshops

Kun je niet kiezen tussen chairdance en paaldansen? Dan hebben we de ideale oplossing met onze Chair & Pole workshop! We starten met de basisbeginselen van chairdance, waar je leert hoe je met een stoel kunt dansen en verleiden. 

Vervolgens duiken we in de wereld van het paaldansen om enkele fundamentele bewegingen onder de knie te krijgen. Als kers op de taart brengen we deze twee dansvormen samen in een spannende Chair & Pole choreografie! 🔥

Aerial Arts Uden (44)
Aerial Arts Uden (15)

Zo ziet de Chair & Pole workshop eruit

Deze workshop combineert chairdance en paaldansen. We beginnen met de basis van chairdance, waarbij focus ligt op elegante bewegingen en houding, gevolgd door de introductie tot paaldansen. Deze elementen smelten samen in een sensuele choreografie die we stap voor stap zullen opbouwen.

De workshop, duurt tussen de 1,5 en 2 uur en start met een ontvangst met welkomstdrankje, waarna we overgaan op een warming-up om de spieren op te warmen. Onze ervaren docente begeleidt je vervolgens door de technieken van beide dansvormen.

Na voldoende tijd om te oefenen, leggen we de voltooide choreografie vast op video en nemen we groepsfoto’s om dit unieke moment te vereeuwigen. We ronden de sessie af met een cooling-down, zodat je ontspannen en met mooie herinneringen naar huis gaat.

Combinatie workshop: chairdance en paaldansen

Paaldansen en chairdance samen vormen een krachtige mix die zowel je spierkracht als je gevoel voor ritme en elegantie uitdaagt.

Terwijl paaldansen je uitnodigt om je kracht en acrobatiek te verkennen, richt chairdance zich op sensuele bewegingen en het gebruik van een stoel als danspartner. Deze unieke combinatie biedt niet alleen een veelzijdige workout voor het hele lichaam, maar versterkt ook je zelfvertrouwen en vermogen tot expressie.

In onze workshop brengen we de essentie van beide dansvormen samen in een vloeiende choreografie die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Je zult ontdekken hoe paaldansen en chairdance elkaar perfect aanvullen, waardoor je de kans krijgt om je dansskills op een nieuwe en spannende manier te ontwikkelen.

Aerial Arts Uden (47)

Workshop Chair & Pole boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ Chair & Pole

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

In onze Chair & Pole workshop in Uden, Brabant, duik je in de wereld van chairdance en paaldansen, twee expressieve dansvormen die samen een onvergetelijke ervaring bieden. We starten met de fundamenten van chairdance, waarbij je leert hoe je met behulp van een stoel sensuele en gracieuze bewegingen maakt.

Na het onder de knie krijgen van de basis, schakelen we over naar paaldanstechnieken, inclusief spins, klimtechnieken en paalbewegingen. Het culminatiepunt van de workshop is een dynamische choreografie die de technieken van beide dansstijlen combineert, resulterend in een boeiende en energieke performance.

Deze workshop wordt exclusief aangeboden in onze studio in Uden. We beschikken over 7 danspalen en een grote ruimte om de workshop veilig en effectief te kunnen uitvoeren.

Voor de beste ervaring en grip tijdens de Chair & Pole workshop adviseren we comfortabele sportoutfits. Kies voor een korte broek die soepel zit rond je billen om elke beweging goed te kunnen voelen, in combinatie met een sport-bh en eventueel een top of T-shirt.

Terwijl sportschoenen geschikt zijn voor de chairdance onderdelen, is voor paaldansen direct contact van je huid met de paal essentieel om goede grip te hebben, dus outfits met korte broeken en mouwloze tops worden aangeraden. Voel je vrij om meer bedekkende kleding te dragen als dit jouw voorkeur heeft, we vinden altijd een manier om het werkbaar te maken.

De workshop is perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bachelorette party, een gezellige middag met vriendinnen, of iedereen die eens iets bijzonders wil proberen. Het is een geweldige manier om samen plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren.

Nee, ervaring is niet nodig! De workshop is ontworpen om toegankelijk te zijn voor beginners. We beginnen met de basis en bouwen langzaam op, zodat iedereen kan volgen en plezier kan hebben, ongeacht hun dans- of paaldansniveau.
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?