Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van paaldansen in Uden

Wil je een nieuwe uitdaging aangaan, je grenzen verleggen, je zelfvertrouwen vergroten en de kunst van het paaldansen leren?

Aerial Arts Uden (27)
Aerial Arts Uden (15)
Paaldansstudio Uden

Paaldans lessen

Bij Aerial Arts moedigen we je aan om op jouw eigen tempo de wereld van paaldansen te ontdekken. Iedereen verdient een plek in onze studio, ongeacht leeftijd, sport-achtergrond of lichaamsbouw.

Toen ik, Line Francken, Aerial Arts oprichtte, was het mijn droom om een plek te creëren waar mensen zichzelf konden uitdrukken zonder oordeel, waar ze hun grenzen konden verleggen en nieuwe hoogten konden bereiken, letterlijk en figuurlijk.

Deze sport is méér dan alleen dansen. Wanneer je draait, klimt en balanceert aan de danspaal, worden alle spiergroepen geactiveerd.

Je bouwt niet alleen kracht en uithoudingsvermogen op, maar je verbetert ook je flexibiliteit. Tegelijkertijd leer je je lichaam sierlijk en met vertrouwen te bewegen.

Ontdek onze

Paaldans lessen

Ontdek ons brede scala aan paaldanslessen, of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of de voorkeur geeft aan de dansaspecten van paaldansen. Wij bieden lessen aan op alle niveaus, van beginners tot gevorderden en professionals.
Aerial Arts Uden (9)

Sportief paaldansen

Een dynamische combinatie van fitness, gymnastiek en dans, gericht op kracht en flexibiliteit.

Deze moderne workout uitgevoerd rond een verticale paal traint het gehele lichaam en biedt zowel een sportieve uitdaging als artistieke expressie. 

Ideaal voor wie op zoek is naar een unieke en effectieve manier om fit te worden.

Aerial Arts Uden (6)

Exotic Pole

Een sensuele en expressieve vorm van paaldansen, waarbij dans en verleiding samenkomen.

Exotic pole legt nadruk op vloeiende bewegingen, sierlijke routines en het gebruik van hakken, wat een extra dimensie geeft aan de performance.

Aerial Arts Uden (22)

Spinny Pole

Een dynamische vorm van paaldansen waarbij de paal zelf ronddraait. Dit vereist een andere techniek, balans en kracht, en resulteert in spectaculaire, zwevende routines. 

Het is een adembenemende discipline die zowel kracht als elegantie toont, ideaal voor diegenen die hun paaldanskunsten naar een hoger niveau willen tillen.

Aerial Arts Uden (10)

Kids paaldansen

Een speelse en kindvriendelijke benadering van paaldans, gericht op het ontwikkelen van coördinatie, kracht en flexibiliteit. Deze les is aangepast aan kinderen met de nadruk op veiligheid, plezier en het aanleren van basisbewegingen.

Paaldansen voor kinderen stimuleert lichamelijke activiteit, zelfexpressie en zelfvertrouwen in een ondersteunende omgeving.

Aerial Arts Uden (17)
Overgetelijke ervaring

Waarom paaldansen?

Elke reis begint met een enkele stap, of in dit geval, een draai. Paaldansen is meer dan wat het op het eerste gezicht lijkt. Maar wat is paaldansen nu echt?

Het is een dynamische workout die aerobics combineert met krachttraining en artistieke expressie. Elke beweging en pose vereist niet alleen fysieke kracht maar ook mentale focus.

Het is een dansvorm waarbij je voortdurend wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, en bij elke overwinning voel je een golf van zelfvertrouwen.

Bij Aerial Arts leren we je de basisprincipes, van eenvoudige draaien tot complexe acrobatische bewegingen en complete choreografieën.

Wat mag je verwachten

Lessen paaldansen

We oefenen in kleine groepen van maximaal 14 personen met 7 palen. Hierdoor krijg jij maximale aandacht en coaching van de docenten en heb je voldoende tijd om te oefenen.

Je hoeft niet sterk of lenig te zijn om te kunnen deelnemen aan onze lessen. Deze kwaliteiten leren wij jou namelijk aan.

Onze lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

De lessen zijn erg toegankelijk en opgedeeld in verschillende niveaus. Hierdoor kun je op je eigen tempo trainen en steeds beter worden en nieuwe technieken en choreo’s leren.

Aerial Arts Uden (18)
Aerial Arts Uden (16)
Sport voor iedereen

Voor wie is paaldansen?

Onze paaldanslessen zijn er voor iedereen! Of je nu nog nooit een paal hebt aangeraakt of al wat spins en tricks onder de knie hebt, er is plaats voor jou.

Je startniveau? Dat doet er bij ons niet toe. Of je nu denkt dat je twee linkerbenen hebt, of je jezelf niet als de nieuwe sportieve sensatie ziet, bij ons ben je aan het juiste adres. We zijn hier om je te begeleiden op je paaldansreis, van absolute beginner tot gevorderde acrobaat.

Beginners starten in onze speciale instaplessen, waar je de grondbeginselen leert te midden van anderen die ook net beginnen. Zo groei je samen en deel je de vooruitgang.

Ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je doorstromen naar de intermediate en vervolgens naar de gevorderde klassen, op jouw eigen tempo.

Paaldansen in onze studio

Lesrooster

Bij ons heb je met elk abonnement of strippenkaart volledige toegang tot alle lessen die wij aanbieden. Het gemak van plannen staat bij ons voorop: regel alles eenvoudig via onze app.

 
Aerial Arts Uden (19)
Ontdek de magie

Proefles paaldansen

Nieuwsgierig naar paaldansen? Of twijfel je nog omdat je denkt dat je niet sterk genoeg bent, of dat het niets voor jou is? Laat die twijfels maar achter je!

Bij ons is iedereen welkom, van absolute beginners tot degenen die al wat ervaring hebben. Kom langs voor een proefles en ontdek zelf hoe leuk paaldansen kan zijn. En als je niet zeker weet waar te beginnen, geen zorgen.

Wij staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies, helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Dus, waar wacht je nog op? Start je paaldansavontuur vandaag nog.

Onvergetelijke ervaring

Paaldans workshops

Onze paaldans workshops zijn ideaal voor diegenen die hun vaardigheden willen uitbreiden of gewoon een leuke, nieuwe ervaring willen opdoen.

Van een workshop voor een vrijgezellenfeest of teambuilding-evenement tot een sessie gericht op technische vaardigheden voor gevorderde dansers, er is altijd een workshop die bij jou past.

Aerial Arts Uden (20)
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?