Aerial Arts Uden

Ontdek de magie van onze workshop paaldansen

Zeg maar dag tegen saaie workouts! Onze paaldans workshops zijn dé plek waar je kracht, flexibiliteit, en yes, die badass confidence samenkomen. 

Of je nu voor het eerst de paal aanraakt of al wat tricks kent, we zorgen dat je de vibe voelt, nieuwe moves rockt, en vooral: superveel fun hebt. Ready to pole?

Aerial Arts Uden (45)
Aerial Arts Uden (15)

Wat mag je verwachten van de workshop paaldansen?

Elke workshop paaldansen begint met een welkomstdrankje, gevolgd door een essentiële warming-up, voorbereidend op de actie.

Je leert de basis van paaldansen, van eenvoudige moves tot complexere technieken. Onze ervaren docente zal je door elke stap begeleiden, van het veilig trainen rond de paal tot het uitvoeren van paaldanstechnieken.

In de workshop leer je niet alleen paaldansen, maar ook hoe je elementen kunt combineren. Dit geeft je zelfvertrouwen een boost.

Bovendien, als je op zoek bent naar de leukste workshop voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, dan bieden onze workshops paaldansen een perfect thema. Het is een geweldige kans om nieuwe skills te leren, in een omgeving waar plezier en begeleiding hand in hand gaan.

Elke les sluit af met een cooling down, om je lichaam te helpen herstellen en te reflecteren op wat je hebt geleerd.

Boek nu je workshop paaldansen

Boek nu je plek in een van onze workshops paaldansen en begin aan een reis vol plezier, nieuwe vriendinnen, en het ontdekken van je krachtige kant.

Onze workshops bieden een veilige en ondersteunende omgeving om te leren paaldansen, waarbij elke deelnemer individuele aandacht en begeleiding krijgt. Of je nu alleen komt of met een groep vriendinnen of collega’s, je bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Aerial Arts Uden (21)

Workshop paaldansen boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
FAQ workshop paaldansen

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Absoluut niet! Onze workshops zijn ontworpen voor alle niveaus, inclusief absolute beginners. In deze workshop leer je stap voor stap paaldansen onder de deskundige begeleiding van onze docente.

Voor de meeste oefeningen raden we gemakkelijk zittende sportkleding aan. Voor paaldansen mag je een sexy outfit kiezen die je comfortabel vindt.

Het is belangrijk dat je je vrij kunt bewegen. Voor sommige onderdelen van de workshop, zoals de warming-up en cooling down, is het prettig om op blote voeten te zijn.

Zeker, onze workshops zijn perfect voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, of gewoon een leuke dag uit met vriendinnen. Neem contact met ons op om een workshop op maat te organiseren, compleet met een welkomstdrankje en een thema dat past bij jouw speciale gelegenheid.

Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?