Aerial Arts Uden

Ontdek magische kinderfeestjes in Uden

Onze speciaal ontworpen kinderfeestjes bieden een unieke ervaring waarbij kinderen spelenderwijs de wereld van paaldansen, aerial silk, en andere luchtdisciplines ontdekken. Veiligheid, plezier, en creativiteit staan centraal terwijl de kinderen leren zweven en draaien onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Perfect voor kleine avonturiers die dromen van vliegen, biedt ons feestpakket een onvergetelijke dag vol activiteiten, muziek, en dans. 🥳

Sportief paal lessen (17)
Sportief paal lessen (14)

Organiseer een magisch kinderfeestje in Uden

Maak van je kinderfeestje een magisch avontuur waar nog lang over nagepraat zal worden! Ontdek Aerial Arts met ons speciale Paaldansen en Aerial Silk kinderfeestje in Uden! Ze zullen de tijd van hun leven hebben terwijl ze klimmen, slingeren en dansen op vrolijke muziek.

Onze ervaren docenten toveren ze om tot ware circusartiesten, met spannende bewegingen aan de doeken, hoepels en leren ze acrobatische trucs in de paal en op de grond.

Elke les wordt geleid met een focus op plezier en veiligheid, zodat alle kinderen zich kunnen uitleven en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leren. De jarige krijgt natuurlijk speciale aandacht om deze dag extra bijzonder te maken. Of je nu kiest voor een feestje met zowel paaldansen als aerial silk, of een van de twee, het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die ze niet snel zullen vergeten.

Hoe ziet een kinderfeestje in Uden eruit?

Een feestelijk avontuur in de lucht wacht op je met ons Aerial Silk en Paaldansen kinderfeestje, dat over het algemeen 1,5 uur pure pret belooft. We starten het feest met een speelse warming-up om de kinderen op te warmen en klaar te maken voor de actie. Zodra iedereen opgewarmd is, duiken we in de wereld van paaldansen, waar we beginnen met eenvoudige en leuke tricks.

Na een welverdiende pauze, compleet met wat te drinken en een lekkere snack, is het tijd om de hoogte in te gaan met aerial silk. Deze activiteit is perfect voor teamwork, aangezien de kinderen de paal en de zijden doeken met elkaar delen en in kleine groepjes werken. Dit bevordert niet alleen de samenwerking maar ook het vertrouwen in elkaar.

We ronden het feest af met een groepsfoto, een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag vol vliegende pret en vriendschap.

Sportief paal lessen (13)

Kinderfeestje Aerial Arts boeken

Vul hieronder het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

FAQ kinderfeestje

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie, waar we antwoorden bieden op al de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Onze Aerial Arts kinderfeestjes zijn beschikbaar voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn ze in staat om de basisbewegingen veilig en met plezier uit te voeren onder begeleiding van onze professionele docenten.

Een Aerial Arts kinderfeestje biedt een unieke en spannende ervaring die verder gaat dan traditionele feestjes. Kinderen krijgen de kans om op een leuke manier kennis te maken met paaldansen en aerial silk, wat niet alleen bijdraagt aan hun fysieke ontwikkeling maar ook hun zelfvertrouwen en teamwerkvaardigheden versterkt.

Bovendien is het een geweldige manier om hun creativiteit en expressie te stimuleren.

De kosten voor een Aerial Arts kinderfeestje kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal deelnemers, de duur van het feestje, en eventuele speciale verzoeken. We bieden graag een op maat gemaakte offerte aan om aan jouw specifieke wensen en budget te voldoen.
Ja, het is zeker mogelijk om paaldansen en aerial silk te combineren voor een veelzijdige en onvergetelijke ervaring. Dit geeft kinderen de kans om een breed scala aan luchtacrobatiek te verkennen en te genieten van de diversiteit van Aerial Arts.

Absoluut! Aerial Arts is voor iedereen, ongeacht geslacht. Paaldansen en aerial silk zijn fantastische acrobatische activiteiten voor iedereen, omdat ze gericht zijn op kracht, flexibiliteit, en creatieve expressie.

We zorgen voor een inclusieve en ondersteunende omgeving waarin alle kinderen zich welkom en betrokken voelen. Uiteraard kunnen we het kinderfeestje ook wat stoerder maken door meer te focussen op acrobatische trucs!

We raden aan dat de kinderen comfortabele sportkleding dragen die bewegingsvrijheid toelaat, zoals leggings of joggingbroeken en een T-shirt. Het is belangrijk dat de kleding niet te los zit, om te voorkomen dat deze verstrikt raakt in de paal of de zijden doeken. Sportschoenen zijn niet nodig, aangezien de activiteiten op blote voeten of in sokken worden uitgevoerd voor de beste grip en veiligheid.
Chat openen
Neem contact op!
Aerial Arts Uden
Hoi, 👋
hoe kan ik je helpen?